Moson Vármegye Iparosa

Sokéves hagyomány. Természetesen, idén sem maradhat el. Január 18-ig lehet a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület, a Duna Takarék Bank Zrt. és a Kisalföld Kiadó Moson Vármegye Iparosa Díj 2020 pályázatára jelentkezni, jelölni. És természetesen idén is három kategóriában. Az

  • Év Iparosa
  • Év Szakembere
  • Év Szolgáltatója kategóriákban.

A pályázat a néhai Moson Vármegye valamennyi vállalkozását és szakemberét igyekszik megszólítani.
A Moson Vármegye Iparosa Díj a mesterek, vállalkozások és szolgáltatók legjobbjai részére szeretne nyilvánosságot, ezzel regionális közösségi elismerést és hatékonyabb kommunikációt nyújtani. A díj az erkölcsi elismerés mellett egy olyan alkotás (emlék), ami hosszú évekre tanúsítja a díjazott kiválóságát.
Mint ahogy hagyományosan az eddigi években is, 2021-ben is az a terv, hogy a díjakat az éves Iparos Bál keretein belül adják át, megadva a módját az igazán méltó ünneplésnek. A bál időpontja azonban ezúttal a körülmények miatt nagyon bizonytalan.
Amit biztosan lehet tudni, hogy a díjra 2021 január 18-ig lehet leadni a jelentkezéseket, és hogy átadója biztosan lesz. Szép is. Színvonalas is.
Aki még csak most gondolkodik el a pályázaton, annak minden információ rendelkezésére áll az alábbi elérhetőségen. Ha Ön nem érintett, de van ismerőse, akit méltónak talál a díjra, hívja fel rá a figyelmét! És figyelje a fejleményeket!

Info: https://www.movip.hu/index.php?modul=aktualitasok&kod=199