logo_bedi_small

ÜDVÖZÖL A SZIGETKÖZ TV CSAPATA!

Egy fiatal, ám annál lelkesebb és kreatívabb csapat köszönt téged. Nálunk nincsen negatív hírektől csöpögő híradó, de igyekszünk a környezetünk értékeit, eseményeit megörökíteni a lehetőségeinkhez mérten. Ha olyan dologról tudsz, ami szerinted másokat is érint, vagy érdekel, keress minket bizalommal! Ha csak érdeklődsz, nézz körül, görgess lejjebb! Ha eseményrögzítéssel kapcsolatos az érdeklődésed, szerintünk megtalálod, amit keresel.

RÓLUNK MÉG:

Ha megkeresel minket, számíts arra, mi nem a szokványos megoldások híve vagyunk. Szeretünk agyalni azon, hogy lehetne különleges a TE kívánságod-videód-fotód. Hiszünk abban, hogy nincs lehetetlen, és együtt megtaláljuk a megoldást az ötleteid mozgóképesítésére.

90664880_517869782249949_4472528244813332480_n

ESEMÉNYRÖGZÍTÉS

Van néhány olyan esemény az életünk során, amiről tudjuk, komoly érték lehet 5-10-20 év múlva. Ez lehet a hivatásunkból, vagy épp a magánéletünkből, saját vagy a céged számára fontos.

VIDEÓKLIPP

Van egy bandád? Van egy dalod? Van egy elképzelésed? De nem tudod, hogy állj neki? Mi segítünk. Már az ötleteléstől a forgatókönyv megírásán át a teljes megvalósításig a segítségedre leszünk.

REKLÁMFILMEK, IMÁZSFILMEK, TELEPÜLÉS FILMEK, RÖVID FILMEK

A reklámok ma már sokkal inkább a bosszankodást előidézők, mintsem vásárlásra buzdítók. A felgyorsult világunk új megoldásokat igényel. Mi ebben is tudunk segíteni. Ha viszont arra van lehetőség, (ám ha az is felmerült benned),hogy céged, az ötleted egy hosszabb videóban mutasd meg, akkor is mi vagyunk a megoldás. Legyen az a hazai piacra vagy külföldre. Magyar, angol vagy német nyelven.

0 %
Kreativitás
0 %
KIDOLGOZÁS
0 %
MEGVALÓSÍTÁS

Most már csak az kell, hogy megkeress minket, találkozzunk, és megbeszéljük, mikor is lenne ránk szükséged.

Híreink

Műsoraink

© 2020 Szigetköz TV